Arguméntasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arguméntasi mangrupa alesan atawa tolakan hiji pendapat, pamadegan, atawa gagasan.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Argumentasi diakses 5 Agustus 2015


Emoji u1f604.svg