Atase militér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Atase militér nyaéta ahli militér nu mangrupa bagéan tina misi diplomatik; posisi ieu biasana dieusian ku pajabat nu hambalannana luhur.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg