Auckland Grammar School

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Auckland Grammar School

Auckland Grammar School mangrupa sakola sekundér husus keur budak, perenahna di Auckland, Selandia Anyar. Pangajaran ti Taun 9 ka Taun 13 [1]. Mangrupa salah sahiji sakola pangbadagna di Selandia Anyar. Sakola ieu dijieun dina taun 1868 ku Gubernur George Grey [2].

Alumni kasohor[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "New Zealand Schools – Education Counts". New Zealand Ministry of Education. Diakses tanggal 9 September 2011. 
  2. Auckland Grammar School. "Enrolment". Auckland Grammar School. Diarsipkan dari versi asli tanggal 21 June 2006. Diakses tanggal 2 July 2006. 
  3. Sir Edmund Hillary | Auckland Grammar School. Ags.school.nz. Retrieved 10 August 2011.