Russell Crowe

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Crowe in October 2005

Russell Ira Crowe (April 7, 1964) nya èta aktor Selandia Anyar [1]. Manéhna geus diajarkeun di Auckland Grammar School [2].

Réferénsi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg