Babakanciparay, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Babakanciparay

Peta lokasi Kacamatan Babakanciparay
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 7,45 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 149.400 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Babakanciparay nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png