Bambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bambi
SutradaraSupervising director
David Hand
Sequence directors
James Algar
Samuel Armstrong
Graham Heid
Bill Roberts
Paul Satterfield
Norman Wright
ProduserWalt Disney
Sajarah kuStory direction
Perce Pearce
Story adaptation
Larry Morey
Story development
Vernon Stallings
Melvin Shaw
Carl Fallberg
Chuck Couch
Ralph Wright
Béntangsee below
MusisiFrank Churchill
Edward H. Plumb
Produksi
company
DistributorRKO Radio Pictures
Tanggal rilis
  • 9 Agustus 1942 (1942-08-09) (World Premiere – London)
  • 13 Agustus 1942 (1942-08-13) (Premiere – New York City)
  • 21 Agustus 1942 (1942-08-21) (U.S.)
Running time
70 menit
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$858,000
Box office$267.4 juta

Bambi nyaéta salah sahiji pilem animasi anu diproduksi ku Walt Disney jeung didistribusikeun ka bioskop ku RKO Radio Pictures pada tanggal 9 Agustus 1942 di Amérika Sarikat.

Referensi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg