Bamboo Airways

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Bamboo Airways
IATA
'
ICAO
'
Callsign
'
Ngadeg2017
PuseurBandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kaduaHanoi, Nha Trang
Ukuran armada44 (24 Airbus A320neo, 20 Boeing 787)
Tujuan17
Parent companyFLC Group
Kantor pusatQuy Nhơn, Viétnam
KonciDang Tat Thang (Presiden Direktur)
Loka: Bamboo Airways

Bamboo Airways mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Jetstar ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

Bamboo Airways ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Airbus A320, Boeing 787.