Nha Trang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nulis.jpg



Kacamatan Nha Trang

Peta lokasi Kacamatan Nha Trang
Propinsi Khanh Hoa
Kota [[Kota |]]
Camat -
Lega 251km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
Nha Trang
Nha Trang

Nha Trang nyaéta salasahiji kacamatan di Propinsi Khanh Hoa, Viétnam. Dina taun 2010, legana kurang leuwih 251 km² sarta pangeusina aya 292.005 jiwa. Bandara Internasional Cam Ranh jiji kota.

Nha Trang mangrupa kota sisi basisir anu diwates ku wewengkon Ninh Hoa di kaler, kota Cam Ranh di kidul, jeung Diên Khánh District di kulon. Jumlah pangeusi ieu kota téh 293.000 urang, sarta diperkirakeun bakal nambahan jadi 560.000 urang dina taun 2015, jeung 630.000 urang dina taun 2025.