Nha Trang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nulis.jpg



Nha Trang
Nha Trang

Nha Trang nyaéta salah sahiji kota kelas hiji di Propinsi Khanh Hoa, Viétnam. Dina taun 2010, legana kurang leuwih 251 km² sarta pangeusina aya 292.005 jiwa. Bandara Internasional Cam Ranh jiji kota.

Nha Trang mangrupa kota sisi basisir anu diwates ku wewengkon Ninh Hoa di kaler, kota Cam Ranh di kidul, jeung Diên Khánh District di kulon. Jumlah pangeusi ieu kota téh 293.000 urang, sarta diperkirakeun bakal nambahan jadi 560.000 urang dina taun 2015, jeung 630.000 urang dina taun 2025.

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Nha Trang di Wikivoyage