Bandara Vinh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Bandara Vinh
{{{gambar}}}
Kode IATA VII
Kode ICAO VVVH
NGalayanan Vinh, provinsi Nghe An
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 6 m (20 f)
Koordinat 18° 44′ 12,4″ LKi,
105° 40′ 15,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
17/35 7.874 2400 beton

Bandara Vinh atawa Vinh Airport nyaéta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Vinh jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA VII jeung kode ICAO VVVH.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | édit sumber]

Bandara Vinh 1 terminal.