Bandstop filter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bandstop filter (BSF) idéal nyaéta filter nu dirarancang pikeun nolak ngan sinyal-sinyal dina pita-pita frekuensi tinangtu antara wc1 jeung wc2 sarta ngaliwatkeun komponen-komponen sesana tanpa distorsi. Fungsi transfer atawa réspon frékuénsi BSF ideal nyaéta:

HBSF - HBPF

Amplitudo jeung fase HBSF digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi BSF

Baca ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993