Filter (pamrosésan sinyal)

From Wikipedia
(Redirected from Filter (Pamrosésan Sinyal))
Jump to navigation Jump to search

Filter nyaéta hiji sistem nu réspon frékuénsina, , mibanda harga-harga nu penting ngan dina pita-pita frékuénsi tinangtu. Filter biasana digolongkeun jadi low pass (ngaliwatkeun frékuénsi handap), high pass (ngaliwatkeun frékuénsi luhur), bandpass (ngaliwatkeun pita frékuénsi tinangtu), atawa bandstop (nolak pita frékuénsi tinangtu).

Tempo ogé[edit | edit source]

Rujukan[edit | edit source]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Théory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993