Low-pass filter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Low pass filter (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi:

HLPF

Amplitudo jeung fase HLPF digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi LPF

LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radianna di sahandapeun tanpa distorsi; disebut frékuénsi pamotong (cutoff frequency). Sakabéh komponén sinyal saluhureun ditolak.

Réspon impuls tina LPF[édit | édit sumber]

Réspon impuls tina LPF idéal bisa kapanggih ku cara nerapkeun kabalikan transformasi Fourier kana persamaan nu aya di luhur, sarta ngahasilkeun:

hLPF

Gambaran respon impuls tina LPF bisa ditingali saperti kieu:

Réspon impuls LPF

Baca ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993