High-pass filter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

High pass filter (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi:

HHPF

Amplitudo jeung fase HHPF digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi HPF

Baca ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993