Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Banjaran)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjaran

Peta lokasi Kacamatan Banjaran
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 42,92 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 128.691 (2017), 128.691 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Banjaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png