INtv

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Banten TV)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{ngaran}}}

PamilikNetwave Multimedia (2006-2019)
Mayapada Group (2019-kini)
Format gambar576i SDTV 16:9
SloganLife, Love, Laugh
Ngaran saacannaBanten TV (2006-2016)
INTV (2016-2019)
MYTV (2019-2022)
Ramat lokahttp://
Ketersediaan
Siaran darat
Bandar Lampung39 UHF
Bojonegoro49 UHF (via B-One TV) (rancangan itu)
Donggala51 UHF
Flores25 UHF (rancangan itu)
Fak fak25 UHF (rancangan itu)
Jakarta22 UHF
Jember20 UHF (rancangan itu)
Kalianda39 UHF
Kayu Agung56 UHF
Kendari22 UHF
Majalengka25 UHF (rancangan itu)
Lhoksumawe50 UHF (rancangan itu)
Magelang50 UHF (rancangan itu)
Manado59 UHF
Mataram40 UHF (rancangan itu)
Medan55 UHF
Nabire50 UHF (rancangan itu)
Palembang56 UHF
Palu51 UHF
Pangkal Pinang

INtv (Indonesia) (saméméhna ngaranna Banten TV dan INTV, Mayapada TV,MYTV) nyaéta hiji stasiun télévisi swasta networked asal Jakarta, Indonesia. Ieu stasiun télévisi airs saprak agustus 28, 2006.MYTV ieu dina Channel 22 UHF jeung lokasi transmitter aya dina koordinat S 06° 12' 57" ; E: 106° 40' 60".90,

MYTV geus munara TV pagunungan 100 m jeung ngirimkeun kakawasaan 20 kilowatt. Sakumaha ngaranna ngakibatkeun MYTV strives pikeun ngahontal sagala audiences nu aya di lokasi kira-kira kota Lebak, Lalaki, Jadi, Lebak, Anyer, Tangerang, jeung Labuan. Awal januari 2012, MYTV geus ngaronjat disiarkeun sinyalna ka Jakarta, Bogor, Dépok jeung Sabanding. Jadi masarakat Jabodetabek bisa datang ka ngarasakeun siaran MYTV. Nu satia pemirsa MYTV geus nepi 45 juta pemirsa. Kiwari jam siaran MYTV Setiap hari 24 jam sapoé, jeung bakal terus jadi ningkat deui. Babarengan jeung kanaékan jam siaran, paningkatan ogé keur dilaksanakeun boh kualitas jeung gambar pikeun siaran MYTV.

Sajarah[édit | édit sumber]

Gambar:Logo Banten TV (2006).jpg
Logo pertama Banten TV saat masih menjadi televisi lokal Banten (7 Juli 2006-28 Agustus 2007)
Gambar:Bantentv orange.png
Logo kedua Banten TV saat masih menjadi televisi lokal Banten (28 Agustus 2007-27 Oktober 2014)
Gambar:Logo Banten TV Baru.png
Logo terakhir Banten TV saat masih menjadi televisi lokal Banten (27 Oktober 2014-31 Desember 2015)
Gambar:INtv logo (2016).png
Logo INTV setelah pindah ke Jakarta (1 Januari-31 Desember 2016)
Gambar:INtv logo (2017).png
Logo terakhir INTV (1 Januari 2017-1 Februari 2019)
Logo MYTV (sejak Januari 2019- dan digunakan secara resmi mulai 1 Februari 2019-1 Januari 2022)

Jumlah tayangan di MYTV nyaéta 32.5% infomercial, talk show jeung layanan umum, 10.0% film Telenovela jeung Serial Barat, ku 11.0% kulawarga jeung atikan, 23.6% tina kajadian musik, 22,9% nyaéta hiji warta, infotainment jeung dokumenter.

MYTV museurkeun kana Informasi, Atikan jeung Hiburan. Kaperluan jeung kapentingan pemirsa di wewengkon program nu disiarkeun leuwih réa dina lokal nuances nu ngalibetkeun panongton salaku loba nu jéntré saperti; interaktif program jeung kagiatan off cai pikeun nguatkeun penetrasi masarakat.

Bagéan panongton leuwih kana kelas B, C1, C2, jeung D ngabalukarkeun mayoritas pemirsa di wewengkon ieu digolongkeun salaku kelas tengah-handap.

Jaringan siaran[édit | édit sumber]

Berikut ini adalah transmisi MYTV dan stasiun afiliasinya (sejak berlakunya UU Penyiaran, stasiun TV harus membangun stasiun TV afiliasi di daerah-daerah/bersiaran secara berjaringan dengan stasiun lokal). Data dikutip dari data Izin Penyelenggaraan Penyiaran Kominfo.[1]

Nama Jaringan Nama Stasiun Daerah Frekuensi Analog
(PAL)
Frekuensi Digital
(DVB-T2)
PT Banten Media Global Televisi INtv DKI Jakarta, Bogor, Depok, Tangerang, Bekasi, Serang off air (dahulu 22 UHF) 32 UHF
INtv Lampung Kalianda, Bandar Lampung 39 UHF
PT Kendari Media Global INtv Kendari Kendari 22 UHF
PT Waktu Mekar Sari Alam INtv Medan Medan 55 UHF
PT Suwarna Dwipa Babel INtv Bangka Pangkal Pinang 38 UHF
PT Suwarna Dwipa Cemerlang INtv Ternate Ternate, Tidore, Sofifi 32 UHF
PT Suwarna Dwipa Andalas INtv Palembang Kayu Agung, Palembang 56 UHF
PT Banawa Media Kreasindo INtv Manado Manado 59 UHF
INtv Palu Donggala, Palu 51 UHF

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]