INTV

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Banten TV)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{ngaran}}}

PamilikNetwave Multimedia
SloganSebagai Banten TV
Dari Banten Untuk Nusantara (28 Agustus 2006-31 Desember 2015)
Sebagai INTV
Saluran Inspirasi (1 Januari 2016-31 Desember 2017)
Inspirasi Keluarga Masa Kini (1 Januari 2018-sekarang)
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
BasaBahasa Indonesia
Ngaran saacannaBanten TV (2006–2015)
Ramat lokahttp://
Ketersediaan
Siaran darat
Bandar Lampung39 UHF
Donggala51 UHF
Jakarta22 UHF
Kalianda39 UHF
Kayu Agung56 UHF
Kendari22 UHF
Manado59 UHF
Medan55 UHF
Palembang56 UHF
Palu51 UHF
Pangkal Pinang38 UHF
Serang22 UHF
Ternate32 UHF
Siaran satelit
Palapa DMPEG-4
Freq : 3986 MHz
Polaritas : Horizontal
Symbol Rate : 3636 Ksps
Video PID : 33
Audio PID : 34
Televisi internet
UseeTVChannel 125
MNC PlayChannel 137

INTV (saméméhna ngaranna Banten TV) nyaéta hiji stasiun télévisi swasta networked asal Jakarta, Indonesia. Ieu stasiun télévisi airs saprak agustus 28, 2006. INTV ieu dina Channel 22 UHF jeung lokasi transmitter aya dina koordinat S 06° 12' 57" ; E: 106° 40' 60".90,

INTV geus munara TV pagunungan 100 m jeung ngirimkeun kakawasaan 20 kilowatt. Sakumaha ngaranna ngakibatkeun INTV strives pikeun ngahontal sagala audiences nu aya di lokasi kira-kira kota Lebak, Lalaki, Jadi, Lebak, Anyer, Tangerang, jeung Labuan. Awal januari 2012, INTV geus ngaronjat disiarkeun sinyalna ka Jakarta, Bogor, Dépok jeung Sabanding. Jadi masarakat Jabodetabek bisa datang ka ngarasakeun siaran INTV. Nu satia pemirsa INTV geus nepi 45 juta pemirsa. Kiwari jam siaran INTV geus 20 jam sapoé, jeung bakal terus jadi ningkat deui. Babarengan jeung kanaékan jam siaran, paningkatan ogé keur dilaksanakeun boh kualitas jeung gambar pikeun siaran.

Sajarah[édit | édit sumber]

Jumlah tayangan di INTV nyaéta 32.5% infomercial, talk show jeung layanan umum, 10.0% film Telenovela jeung Serial Barat, ku 11.0% kulawarga jeung atikan, 23.6% tina kajadian musik, 22,9% nyaéta hiji warta, infotainment jeung dokumenter.

INTV museurkeun kana Informasi, Atikan jeung Hiburan. Kaperluan jeung kapentingan pemirsa di wewengkon program nu disiarkeun leuwih réa dina lokal nuances nu ngalibetkeun panongton salaku loba nu jéntré saperti; interaktif program jeung kagiatan off cai pikeun nguatkeun penetrasi masarakat.

Bagéan panongton leuwih kana kelas B, C1, C2, jeung D ngabalukarkeun mayoritas pemirsa di wewengkon ieu digolongkeun salaku kelas tengah-handap.

Daptar kajadian[édit | édit sumber]

Déwan direksi sarta komisaris[édit | édit sumber]

Déwan direksi dina waktu ieu[édit | édit sumber]

No. Ngaran Post The
1 Evan Setiawan Diréktur
2 Jimmy Junianwar Lamo Diréktur
3 Sapta Wijaya Diréktur

Komisaris waktu ieu[édit | édit sumber]

No. Ngaran Post The
1 Wawan Setiawan Komisaris
2 Ignanto Sandjojo Komisaris
3 John Rachman Komisaris

Jaringan siaran[édit | édit sumber]

Ayeuna, INTV geus ngahontal 13 kota di Indonesia. Siaran INTV bisa disaksian di kota di handap ieu:[1]

  • INTV Jakarta – 22 UHF
  • INTV Banten – 22 UHF
  • INTV Kendari – 22 UHF
  • INTV Lampung – 39 UHF
  • INTV Manado – 59 UHF
  • INTV Médan – 55 UHF
  • INTV Ieu – 56 UHF
  • INTV Hammer – 51 UHF
  • INTV Pangkal Pinang – 38 UHF
  • INTV Ternate – 32 UHF
  • INTV Donggala – 51 UHF
  • INTV Kalianda – 39 UHF
  • INTV Gede Kai – 56 UHF

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]