Bau

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bau atawa Aroma nyaéta naon baé hal anu bisa katangkep ku alat pangambeu. misalna bau hanyir, seuseungitan atawa bau busuk.[1]

  1. Junaiyah H. Matanggui. 2009. ''Kamus Sinonim".Grasindo
Nulis.jpg