Bayesian

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bayesian hartina metoda kamungkinan jeung statistik nu pakait jeung Reverend Thomas Bayes (1702-1761) sarta téoréma Bayes dina probabilitas kondisional. Sababaraha widang nu terus diwangun sanggeus anjeunna pupus, nyaéta: