Bill Saragih

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Bill Amirsjah-Rondahaim Saragih Garingging (gumelar di Sindar Raya, Simalungun, Sumatra Kalér, 1 Januari 1933 – tilar dunya di Jakarta, 29 Januari 2008 dina umur 75 taun) nyaéta saurang seniman musik jazz Indonésia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]