Bogor Barat, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bogor Barat

Peta lokasi Kacamatan Bogor Barat
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bogor Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png