Bogor Kulon, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bogor Barat, Bogor)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bogor Barat

Peta lokasi Kacamatan Bogor Barat
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bogor Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png