Bogor Kalér, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bogor Utara, Bogor)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogor Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBogor
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.71.05
Désa/kalurahan-

Bogor Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.