Botol palastik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Botol palastik nyaéta botol dijieun tina palastik nu padet naker. Botol palastik biasana mah dipaké wadah cairan kayaning cai, kainuman ringen, minyak motor, minyak goréng, ubar cair, sampo, susu, jeung mangsi. Ukuranna ti kawit botol sémpel yang leutik pisan nepi ka botol nu kawas guci badag. Wangun botol biasana loba nu dijieun panyekelanna langsung ngahiji jeung botolna, maksudna mah hambéh gampang nalika dicekelan atawa dijingjingna.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Birkby, David (May 2014). "PET bottle handle—N.A. success story". Canadian Packaging. https://www.canadianpackaging.com/general/pet-bottle-handle-n-success-story-136251/. Diakses pada 29 May 2018. 
  2. Widiyati, Khusnun (2013). "The Ease of Grasping to Evaluate Aesthetically Pleasing PET Bottle Design". Journal of Advanced Mechanical Design, Systems, and Manufacturing 7 (5): 849-861. https://www.jstage.jst.go.jp/article/jamdsm/7/5/7_849/_pdf. Diakses pada April 1, 2019.