Bradley Cooper

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Bradley Cooper
Bradley Cooper
BabarBradley Charles Cooper
5 Januari 1975
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat
PakasabanAktor

Bradley Cooper nyaéta aktor Amérika Sarikat.[rujukan?]

Filmografi[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg