Bradley Cooper

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Babar Bradley Charles Cooper
5 Januari 1975
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat
Pakasaban Aktor

Bradley Cooper nyaéta aktor Amérika Sarikat.[rujukan?]

Filmografi[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg