Buleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buleng nyaéta tanggungan lauk cai hirup, sok disebut ogé kreneng.[1] Buleng supaya ulah bocor sok ditér.[1] Ngajual atawa dagang lauk cai hirup sok dibawa dina buleng.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 111. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg