Bulu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Distribusi sumebarna rambut dina manusa.

Rambut nyaéta organ siga benang nu tuwuh dina kulit sato, utamana mamalia. Rambut mucunghul tina epidermis (kulit luar), sanajan ari asalna mah tina folikel rambut nu aya jauh di sahandapeun dermis oge. Struktur siga rambut, nu disebut trikoma, ogé kapanggih dina tutuwuhan.


Nulis.jpg