Céntong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Céntong nyaéta parabot pikeun nyokot sangu tina wadahna nu rek dikanapiringkeun.[1]

Nulis.jpg



Sumber[édit | édit sumber]

  1. R.A. Danadibrata. 2006. Kamus Basa Sunda. Bandung: Kiblat Buku Utama.