Carl's Jr.

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

Jr Carl mangrupa ranté tina réstoran dahareun gancang anu mindeng dina West Coast tina Amérika Sarikat. Dimimitian di Carl Karcher jeung tahan réstoran CKE