Cartagena de Indias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cartagena, Bolívar, Colombia.jpg

Cartagena de Indias nyaéta kota Kolombia.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Emoji u1f604.svg