Cau limpung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cau Limpung anu masih ngora kénéh

Cau Limpung nyaéta jenis cau anu rupana leutik tur rasana amis. Cau limpung bakal asak opat puluh poé ti mimiti kaluar jantung. Cau ieu kaitung cau anu jarang dijadikeun olahan saperti goreng cau (pisang goréng) atawa diseupan, sabab lamun cau limpung geus asak daging cauna uduh pisan, jeung kulitna narémpél pageuh kana dagingna.

Cau Limpung geus asak

Rujukan[édit | édit sumber]