Cau nangka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cau Nangka

Cau Nangka nyaéta cau anu rasana amis semu haseum, cocok keur ngajieun goréng cau atawa seupan cau. Salian ti éta cau nangka ogé biasa sok dijieun eusi papais.[1]

Dicutat ina[édit | édit sumber]

  1. Trubus, P.R (2018). Berkebun Pisang Secara Intensif. Jakarta: Niaga Swadaya. 


Nulis.jpg