Ceplok endog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ceplok endog

Ceplok endog atawa endog ceplok nyaéta deungeun sangu nu ilaharna tina endog hayam anu dikaluarkeun tina cangkangna tuluy digoréng dina minyak goréng panas tanpa rajét kokonéngna. Geus guyub ampir di sakuliah dunya nu ngaranna ceplok endog didahar pikeun mumuluk isuk, ngan teu matak nanaon mun ceplok endog ogé didahar di waktu-waktu séjénna. Ieu endog ceplok nyaéta salah sahiji cara pikeun ngolahkeun endog ku cara nu kawilang panggampangna, cara ngolahkeun endog nu séjén anu geus teu bireuk deui nyaéta aya dadar endog.

Tempo ogé[édit | édit sumber]