Christopher Nolan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Christopher Nolan
Nolan, 2018
GumelarChristopher Edward Nolan
30 Juli 1970 (1970-07-30) (yuswa 50)[1][2]
London, England, Britania Raya
KabangsaanBandéra Inggris Inggris & Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat
PagawéanSutradara, produser film & panulis skenario
Taun aktip1989–ayeuna
PasanganEmma Thomas (m. 1997)
Anak4

Christopher Edward Nolan (gumelar di London, Inggris, 30 Juli 1970; umur 50 taun) mangrupa sutradara, panulis, sareng produser kabébasan Inggris. Bapana sumping ti Inggris bari indungna asalna ti Amérika. Anjeunna lahir di London. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1989. Anjeunna janten salah sutradara anu mayar pangluhurna di dunya, sareng disarios salah sahiji produser film anu paling suksés sareng pangaruh dina abad ka-21.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Christopher Nolan". British Film Institute (BFI). Diarsipkan dari versi asli tanggal 11 March 2016. Diakses tanggal 4 March 2016. 
  2. "Index entry". FreeBMD. ONS. Diakses tanggal 8 March 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca