Cicendo, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cicendo

Peta lokasi Kacamatan Cicendo
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cicendo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png