Cimanggung, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cimanggu, Sumedang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cimanggung

Peta lokasi Kacamatan Cimanggung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cimanggung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado



Nuvola filesystems folder home.png

[[Kategori:Cimanggung, Sumedang| {{PA