Lompat ke isi

Citakan:AdvancedSiteNotices/viewer

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

本頁用來檢視站點公告的設定。請勿使用模板形式引用本頁,此舉並不會得到本頁的效果。如需引用站點公告,請用{{AdvancedSiteNotices}}。

公告內容及設定:

  • Tuturkeun Wikipédia Bahasa Sunda di link=https://www facebook.com/groups/Wikipedia.Basa.Sunda/ Facebook
  • Anjeun ogé tiasa ngiring ilubiung dina nyebarkeun pengaweruh élmu. Hayu ngagabung jadi sukarélawan Wikipédia Sunda !
  • Pemupusan
    Usulan
    Évaluasi
  • Ka para kuncén, mangga parios WP:PPK
    édit WP:ASN
  • Kuncén, aya kaca nu layak dihapus dina artikel anu layak dihapus (51 kaca)!