Citakan:BéntangSabanda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara Maké[édit sumber]

{{BéntangSabanda|Koméntar Ngaran Pamaké Tanggal}}.

Conto:
{{BéntangSabanda|Wilujeng! Abud 3 September 2011}} (alatan kawatesanan ku téknis, ngaran pamaké nu méré Béntang Wiki jeung tanggal kudu dieusian kalawan manual dina citakan) </noinclude>