Citakan:Base-pondok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nulis.jpg

Katerangan ngagunakeun :

{{base-pondok|[[Biologi]]|[[Image:Blue morpho butterfly.jpg|30px]]}}