Citakan:Collapsible option

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Mangga anggo  {{Nami citakan|state=collapsed}}  atanapi  {{Nami citakan|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Nami citakan|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]
Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Collapsible option/doc [edit]

Pesen nu tos distandardisasi kanggo transklusi kaca citakan nu citakannana aya parameter state-an (nu kolapsibilitasna (nilep henteuna) tiasa diatur).