Citakan:Collapsible option/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pesen nu tos distandardisasi kanggo transklusi kaca citakan nu citakannana aya parameter state-an (nu kolapsibilitasna (nilep henteuna) tiasa diatur).