Wikipedia:Dokuméntasi citakan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan nyaéta salasahiji fitur MediaWiki nu gunana éféktip pisan, tapi bisa ngabingungkeun ka pamaké-pamaké anyar, bisa ogé ka pamaké nu geus mibanda pangalaman. Ku kituna citakan kudu dibarengan jeung dokuméntasi.

Dokuméntasi citakan kudu ngajéntrékeun naon gunana hiji citakan jeung kumaha cara makéna. Dokuméntasi kuduna mah teu matak ngalieurkeun jeung teu bangga sangkan pamaké anu tacan ngarti ngeunaan sintaks citakan nu hésé bisa ngarti jeung bisa maké.

Naon eusina?[édit sumber]

Eusina misalna"

  • Kagunaan dasar
  • Paraméter
  • Conto pamakéan
  • Citakan nu patali
  • Kategori jeung interwiki

Tingali ogé[édit sumber]


Nulis.jpg