Citakan:Coor at d

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{{1}}}° {{{2}}} {{{3}}}° {{{4}}}Koordinat: {{{1}}}° {{{2}}} {{{3}}}° {{{4}}}

Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Coor at d/doc [edit]

This template combines:

It lists the coordinates within the article text and at the upper-right corner of the article, just below the horizontal rule running under the article's title (in Monobook, placement in other skins varies).

See also[édit sumber]