Citakan:Fs player

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan: Bendéra nunjukkeun tim nasional saluyu sareng FIFA peraturan. Pamaén tiasa ngagaduhan langkung ti hiji kabudayaan non-FIFA.

No. Pos. Pamaen
{{country data {{{nat}}}|flagicon/core|variant=|size=}} {{{name}}}
No. Pos. Pamaen
Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]