Citakan:Gambar petingan/25 2009

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
'Kebon kincir angin', Inggris

'Kebon' turbin kincir angin jeung sutet di deukeut Rye, Sussex Wétan, Inggris. Sumber: Wikimedia Commons