Citakan:Gambar petingan/32 2010

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokomotif RhB Ge 4/4 III

RhB Ge 4/4 III mawa karéta Regio Express ti St. Moritz ka Chur dina sasak luhureun walungan Landwasser, Suis. Dina ieu lokomotif dipasang iklan jalur karéta Albula jeung Bernina anu ku UNESCO dianggap warisan dunya. Gambar dina lokomotif téh sasak anu keur diliwatan. Dua gerbong nu hareup jandélana panoramik, biasana dipaké di jalur Bernina.

Sumber: Wikimedia Commons