Citakan:Gambar petingan/38 2012

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lodaya ngeu'eum

Maung lodaya keur ngeu'eum di taman satwa di Dortmund, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons