Citakan:Infobox German location

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Infobox German location
NagaraJérman
Zona wanciCET/CEST (UTC+1/+2)


Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]