Citakan:Kotak info basa/doc

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan[édit sumber]

Citakan ieu dicandak ti Templat:Infobox Bahasa nu aya di Wikipédia Basa Indonésia. Fungsina bisa teu sarua jeung baturna nu aya di Wikipédia Basa Inggris. Jagana, mugi-mugi tiasa dijieun Citakan:Kotak info basa2 nu dicandak ti Wikipedia Basa Inggris