Wikipedia:Kategorisasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kaca ieu eusina palanggeran (pedoman) pikeun méré ngaran kategori. Pikeun palanggeran méré ngaran artikel tingali Wikipédia:Pituduh méré ngaran artikel.

Umum[édit sumber]

  • Pikeun konsisténsi, kategori kudu dijieun dina wangun tunggal. Conto: Kota di Walanda jeung lain Kota-kota di Walanda.
  • Upama hiji artikel mangrupa ngaran nagara, mangka éta artikel téh dijieun kategori ku Nagara
  • Upama taun lahir jeung maot saurang jalma dipikanyaho, éta artikel teh diasupkeun ka jero Lahir xxxx jeung Maot xxxx