Obrolan Wikipedia:Kategorisasi

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Sanés ari kategorisasi taun lahir jeung maot mah tos diotomatisasi ku citakan {{lahirmati}} pan nya?--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 17.20 (UTC)Balas[balesan]

Muhun leres. Numawi ieu kaca katerangan kategorisasi téh teu acan lengkep tarjamahanna. Manawi tiasa mantosan ngalengkepan. --ilhamkang (sawala) 9 Juli 2015 21.02 (UTC)Balas[balesan]
siap.--Yusup_Ramdani  10 Juli 2015 00.09 (UTC)Balas[balesan]