Citakan:Kotakinfo Kabupatén Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Pangandaran
Jawa 1rightarrow blue.svg Jawa Kulon
Pangandaran - view National Park.JPG

Taman Nasional Pangandaran

Lambang

Jargon: Jaya Karsa Makarya Praja

Peta lokasi Kabupatén Pangandaran
Puseur Dayeuh Parigi
Lega Wilayah
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
450.658 jalma
jiwa/km²
Démografi
 · Séké Sélér
Sunda
Agama
Islam, Kristen
Basa
Sunda
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10
92 désa
Dasar hukum UU No.21 tahun 2012
Milangkala
Bupati Dr. Endjang Naffandy, M.Si.
Zona Waktu
Kode telepon
WIB
0265
DAU Rp 388.577.785
Tutuwuhan Idéntitas
Sato Idéntitas

Situs web resmi: