Citakan:Nagara di Amérika Kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]


Mangga anggo  {{Nagara di Amérika Kalér|state=collapsed}}  atanapi  {{Nagara di Amérika Kalér|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Nagara di Amérika Kalér|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.
Citakan:Continent-based templates